تفکیک آپارتمان نظام مهندسی

تفکیک آپارتمان نظام مهندسی

نقشه تفکیک آپارتمان نظام مهندسی بعد از اتمام ساخت آپارتمان توسط کارشناس نظام مهندسی تهیه می گردد. تا در نتیجه با به دست آمدن مساحت و متراژ دقیق هر واحد و قسمت های مشاعی، سند تک برگ برای هر یک از واحد ها از اداره ثبت اسناد صادر گردد. در واقع با اتمام پروژه ساخت آپارتمان در نتیجه لازم است. برای اخذ سند تک برگ برای هر واحد تفکیک آپارتمان انجام شود. این عملیات تنها با اتمام پروژه ساخت آپارتمان کاربرد ندارد. بلکه پیش از اتمام ساخت آپارتمان نیز کاربرد دارد.

در واقع برخی از معاملات ملکی بعد از اتمام ساخت آپارتمان با وجود سند تک برگ انجام می شود.  اما برخی از این معاملات قبل از اتمام ساخت آپارتمان انجام می شود به این معاملات پیش فروش می گویند. برای اینکه این معاملات با اطمینان بالا انجام شود. لازم است مساحت دقیق هر واحد معلوم شود. و به عبارتی نقشه پیش تفکیک آپارتمان تهیه شود.

برای تهیه نقشه پیش تفکیک آپارتمان برای هر واحد به صورت مجزا لازم است. به دفتر کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه کرد. این متخصص صلاحیت کافی برای تهیه این نقشه را دارد.

تفکیک آپارتمان

تفکیک آپارتمان در واقع اختصاص سند های مستقل که شامل محدوده های مشاع و منضمات به واحد های آپارتمانی می باشد. آپارتمان ها بر روی یک یا چند زمین ساخته می شود. و دارای سند مالکیت مشاعی می باشد. با اتمام ساخت آپارتمان در نتیجه برای اینکه مالکیت هر واحد معلوم شود. لازم است هر واحد مجزا گردد و همچنین قسمت های دیگر مشاعی همانند پارکینگ،انباری و .. به صورت دقیق معلوم شود. در واقع می بایست تفکیک آپارتمان انجام شود. و سند های قبلی باطل شود و سند تک برگ برای هر واحد صادر شود. انجام تفکیک آپارتمان نظام مهندسی توسط کارشناس نظام مهندسی صورت می گیرد.

فواید تفکیک آپارتمان قبل از صدور پایانکار

  • معلوم شدن مساحت دقیق هر واحد
  • حل اختلافات مساحت مندرج در پایانکار و نقشه تفکیکی
  • تسریع روند دریافت پایانکار
  • با معلوم شدن مساحت دقیق واحد های آپارتمانی پیش خرید با اطمینان بالا انجام می شود.
  • مالکین از مساحت دقیق واحد ها مطلع می شوند. و اقدام به فروش واحد ها با آگاهی انجام می شود.

تفکیک آپارتمان نظام مهندسی

دستور العمل تفکیک آپارتمان

به طور کلی انجام تفکیک آپارتمان از روی آیین نامه هایی انجام می شود. دستور العمل های تفکیک شامل:

  • تفکیک آپارتمان با توجه به گواهی پایانکار انجام می شود.
  • حدود ملک باید مطابق با سند مالکیت ذکر شود.
  • قسمت های مشاعی با درج میزان مساحت و تعداد آن ها تعریف می شود.
  • مساحت مشاعات همچون حیاط خلوت، درز انقطاع، حیاط، محل عبور کولر ها باید در قسمت مشاعات آورده شود.
  • دیوار فواصل بنا مفروز با مشاعات در شمار بنای مفروز محاسبه می شود.
  • در صورت مجلس تفکیکی باید آدرس ملک، بخش و نوع ملک، شماره چاپی سند، نام و نام خانوادگی مالک ذکر شود.
  • راه پله اگر حدودش جز محدوده آپارتمان محسوب شود و مساحت آن در پروانه ساختمان آورده شود جز آپارتمان محسوب می شود اما در غیر این صورت مشاعات خواهد بود.
  • اگر در زیر پله واحدی احداث شود. در صورتی می توان آن را واحد مستقل نامید که در پایانکار ذکر شده باشد در غیر این صورت لازم است. استعلام شهرداری و تاییدیه این سازمان تهیه شود.
  • از آنجایی که بام و حیاط مشترکات می باشد لازم است. دسترسی تمامی مالکین به آن ممکن باشد.
  • در صورتی که وجود دیوار فاصل مشترک باید برای هر واحد دیوار مجزا احداث شود. و توضیحات سوابق ثبتی یا سند مالکیت تعریف شود.
  • در صورت بیان عقب نشینی در گواهی پایانکار ساختمان می بایست. در صورت مجلس تفکیکی و نقشه ترسیمی و سند مالکیتی میزان اصلاح آن قید شود.
  • در صورتی که طول اضلاع و مساحت ملک به دلیل وجود عقب نشینی از مساحت و ابعاد سندی کمتر باشد. در نتیجه باید صورت مجلس بر اساس وضعیت موجود ملک تنظیم شود.

انجام پیش تفکیک آپارتمان

معامله پیش فروش واحد های آپارتمانی از جمله معاملاتی است. که افراد زیای مایل به انجام آن می باشند. در واقع از آنجایی که ساخت و ساز هنوز به اتمام نرسیده است. پس قیمت این واحد های آپارتمانی پایین تر از قیمت واحد های آپارتمانی است. بنابراین بسیاری از افراد مایل اند این معامله را انجام دهند.

برای اینکه بتوان این معامله را با اطمینان بالا انجام داد. و متضرر نشد در نتیجه لازم است شرایطی وجود داشته باشد. در واقع لازم است این معامله با مساحت دقیق هر واحد انجام شود. از آنجایی که مساحت دقیق هر یک از واحد های آپارتمانی مشخص نمی باشد. و مساحت آن با اتمام ساخت آپارتمان بر آورد می شود. در نتیجه لازم است این مساحت در این مرحله به دست آید. در واقع برای داشتن معامله با اطمینان بالا به دست آمدن مساحت و متراژ دقیق هر واحد پیش از اتمام ساخت آپارتمان ضروری است. بنابراین انجام پیش تفکیک آپارتمان ضروری است.

فرد متخصصی مانند کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند پیش تفکیک آپارتمان را انجام دهد. این متخصص برای اینکه بتواند مساحت دقیق و واقعی هر واحد را به دست بیاورد پیش تفکیک آپارتمان را انجام خواهد داد. پیش تفکیک آپارتمان بسیار تخصصی است. و برای انجام این عملیات کارشناس از تجهیزات مخصوصی بهره می گیرد. وی بعد از برداشت واحد های آپارتمانی با استفاده از متر لیزری و دوربین توتال استیشن سپس ترسیم نقشه پیش تفکیک آپارتمان را انجام خواهد داد. و در نتیجه مساحت و متراژ دقیق هر واحد حاصل می شود. طرفین معامله می توانند با اطمینان بالا معامله واحد های آپارتمانی را انجام دهند. و از انجام معامله متضرر نشوند.

پیش تفکیک آپارتمان را به چه کسی بسپاریم؟

پیش تفکیک آپارتمان پیش از اتمام ساخت آپارتمان انجام می شود. تا در نتیجه مساحت دقیق هر واحد مشخص شود. کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند. پیش تفکیک آپارتمان را به صورت اصولی انجام دهد. در واقع این متخصص تجربه لازم را برای انجام تفکیک آپارتمان دارد. نقشه پیش تفکیک آپارتمان تهیه شده توسط این متخصص دقت بالایی دارد. و با تهیه این نقشه مساحت و متراژ دقیق هر واحد معلوم می شود.

پیش تفکیک آپارتمان را به چه کسی بسپاریم؟

پیش تفکیک آپارتمان را به چه کسی بسپاریم؟

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

امتیاز نداده اید؟! اولین نفر باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما